Պիցցա
Կորիզում պիցցայի խմորը պատրաստման ժամանակ մենք խմորիչ չենք օգտագործում, այսպիսով մեր պիցցան թեթև է, բարակ և խրթխրթան։
Պաստա
Մեր պաստան սպիտակուցներով հարուստ սեմոլինա տեսակի ալյուրից է պատրաստվում, ինչը մակարողենեղենի հյուսվածքն ավելի խիտ է դարձնում, շերտավոր։ Կորիզում պաստան միշտ թարմ է, հենց նոր պատրաստված։
Աղցան
Անսպասելի համային համադրություններ և դասական բաղադրատոմս՝ նոր մոտեցմամբ. համտեսեք Կորիզի աղցանները։
Ապուր
Եթե փորձենք խտացնել մեկ ափսեի մեջ մեր ջերմությունն ու սերը մեր աշխատանքի, մեր այցելուների և մեր ստեղծածի հանդեպ, ապա կստանանք Կորիզի գունագեղ ապուրները։
Ընդհանուր ափսե
Համի վայելքը լիարժեք չէ, եթե այն չեք կիսում մտերիմների հետ։ Ընդհանուր ափսեներից յուրաքանչյուրն իր մեջ խոհարարական ավանդույթների մի ամբողջ խումբ է ներառում, մի ամբողջ երկրի բույր ու ճաշակ։
Սենդվիչ
Կորիզում թխված թարմ հացը դառնում է բազմահարկ գունագեղ փաթեթ թարմ, հագեցնող համով։
Աղանդեր
Քաղցրավենիքը մենք յուրովի ենք պատկերացնում։ Կորիզում դեսերտը քաղցր ու թթու համերի հերթագայությունն է. շոկոլադին գալիս է փոխարինելու բալը, բեզեին՝ կիտրոնը և այլն։
Հիմնական ուտեստ
Երբ հիմնական կերակուրը դառնում է խոհարարական հանճարի բարձրագույն դրսևորումը, իսկ յուրաքանչյուր կտորը բառացիորեն հալվում է բերում։